nieuws

Particulier zoekt architect

Architectuur

Particulier opdrachtgeverschap is de laatste jaren sterk in opkomst. Om architecten en particuliere opdrachtgevers met elkaar in contact te brengen, heeft adviesbureau De Regie uit Amsterdam de website ‘Particulier Zoekt Architect’ gelanceerd.

Particulier zoekt architect

Voor veel particulieren blijkt het moeilijk een architect te selecteren. Niet zelden slaan ze daarom de architect over en zoeken ze meteen contact met een (catalogus)bouwer. Architecten hebben op hun beurt soms weinig ingangen om in contact te komen met particuliere opdrachtgevers.

De website Particulier Zoekt Architect biedt architecten een platform waarop zij zich rechtstreeks aan particuliere opdrachtgevers kunnen presenteren. Ook ondersteunt de site particulieren bij het zoeken van een architect.

De website is beschikbaar voor alle (niet aan bouwbedrijven gelieerde) architecten die vermeld staan in het register van de stichting bureau Architectenregister. Ook particulieren die op zoek zijn naar een architect kunnen er gratis gebruik van maken.

Reageer op dit artikel