nieuws

Inschrijving AM NAi Prijs 2012 geopend

Architectuur

Jonge architecten kunnen weer inzenden voor de tweejaarlijkse AM NAi prijs 2012. Met de prijs willen AM en NAi de zichtbaarheid van jonge architecten vergroten en daarmee hun kansen verruimen om bijzondere projecten te realiseren.

Inschrijving AM NAi Prijs 2012 geopend

 

 

 

 

Projecten dienen opgeleverd te zijn tussen 1 januari 2010 en 31 december 2011. Het kan nieuwbouw, een (interieur)verbouwing, restauratie of tijdelijk gebouw zijn. De architect dient op 31 december 2011 40 jaar of jonger te zijn en in Nederland gevestigd te zijn. Indien het projectteam uit meerdere architecten bestaat, geldt een gemiddelde leeftijd van maximaal 40 jaar van het projectteam in het jaar van oplevering.

Inzenden kan tot 16 november. Meer informatie

Reageer op dit artikel