nieuws

Zet je droomeiland in de etalage!

Architectuur

Om mee te doen aan de prijsvraag van het ACN moet je wel snel zijn. Je hebt tot 12 juli de tijd om je idee in te leveren voor de invulling van een nieuw stadseiland dat ontstaat door het graven van een nevengeul om overstromingen tegen te gaan. Gedurende de zomersluiting in augustus van het ACN zijn de inzendingen te bekijken in de etalage. Later dit jaar volgt een ideeënprijsvraag voor professionals.

Zet je droomeiland in de etalage!

Het Architectuur Centrum Nijmegen daagt je uit na te denken over de vormgeving ervan. Je kunt jouw creatieve ideeën uitwerken in een tekening of ruimtelijk werkstuk. Om een idee te geven van maat en schaal van jouw droomeiland plaats je een miniatuurpoppetje in je ontwerp. Je kunt er ook voor kiezen het modelpoppetje in de bestaande omgeving te plaatsen en te spelen met het effect van schaal om zo jouw droomeiland te creëren.

Wil je mee doen? Haal dan uiterlijk 8 juli een poppetje op in het ACN. Openingstijden: woensdag t/m zondag van 13-17 uur en de 1ste donderdag van de maand van 19-21 uur. Maak één goede foto en zend deze per e-mail naar het ACN t.b.v. de zomer etalage-expositie o.v.v. ‘droomeiland’ en je naam en adres. Inleveren kan t/m 12 juli 2012. Alle inzendingen die voldoen aan de opgave worden gepresenteerd in de etalage van het ACN in de maand augustus.  Het ACN zelf is dan gesloten. Onder de inzendingen wordt een compacte digitale camera verloot.

Prijsvraag Stadseiland voor professionals

De etalage- expositie Zet je droomeiland in de etalage! vormt de opmaat voor een ideeënprijsvraag die uitgeschreven zal worden onder professionals. Maandag 24 september organiseert het ACN i.s.m. LUX een debat over het Stadseiland waarna de prijsvraag uitgeschreven zal worden.

Reageer op dit artikel