nieuws

Prijs voor Vitaal Beton

Architectuur

De Betonvereniging introduceert de Vitaal Betonprijs. Deze prijs is in het leven geroepen om bestaande bouwwerken te bekronen die de tand des tijds schijnbaar moeiteloos hebben doorstaan. Inzenden kan tot 20 augustus.

Prijs voor Vitaal Beton

 

 

De prijs is gericht op (delen van) bouwwerken die zijn gerestaureerd, gerenoveerd of gerepareerd en waarbij de goede eigenschappen van het bouwmateriaal beton op bijzondere wijze tot uiting komen. De projecten worden ingedeeld in de categorieën restauratie, renovatie en reparatie.

Inzenden

Iedereen kan bouwwerken aanmelden en zo kans maken op de Vitaal Betonprijs 2012. Als randvoorwaarde geldt dat het bouwwerk opnieuw in gebruikgesteld moet zijn in de periode 2000 tot 2011, in Nederland of met Nederlandse betrokkenheid.

Reageer op dit artikel