nieuws

Agendatip: De Nieuwe Oogst in Brussel (B)

Architectuur

In De Nieuwe Oogst toont Design Vlaanderen het resultaat van de zoektocht naar nieuw designtalent in 2011. Ditmaal zijn zeventien nieuwe ontwerpers erkend door de organisatie, uit verschillende richtingen binnen de vormgeving. Gedurende meer dan twee maanden wordt de Design Vlaanderen Galerie hun platform.

Agendatip: De Nieuwe Oogst in Brussel (B)

 

 

Tweemaal per jaar kunnen ontwerpers hun portfolio voorleggen aan een externe jury. Als deze oordeelt dat de producten creatief, verfrissend en vernieuwend zijn, wordt de ontwerper opgenomen in de database van Design Vlaanderen.

Voordelen

Naast de officiële erkenning van hun talent kunnen ontwerpers dan nu onder meer ook subsidies aanvragen voor promotieactiviteiten. Tevens komen ze in aanmerking voor deelname aan tentoonstellingen en beurzen die door Design Vlaanderen (mee) worden georganiseerd.

  

De tentoonstelling De Nieuwe Oogst 2011 loopt tot en met 19 augustus 2012 in de Design Vlaanderen Galerie te Brussel. Meer informatie is te vinden op de website van Design Vlaanderen.

Reageer op dit artikel