nieuws

Projectbezoek St. Antonius Ziekenhuis

Architectuur

Het St. Antonius Ziekenhuis in Leidsche Rijn is nog niet opgeleverd, maar het is al wel mogelijk om er een kijkje te nemen. Dinsdag 27 november a.s. organiseert de Architect een projectbezoek naar dit nieuwe ziekenhuis. Deelname is gratis!

Projectbezoek St. Antonius Ziekenhuis

 

 

 

 

Voorafgaand aan de exclusieve ‘sneak-preview’-tour door de nieuwbouw St. Antonius Ziekenhuis worden presentaties gegeven door Walter Corsten, Hoofd Vastgoed en Techniek (opdrachtgever) en architecten Roelof Gortemaker en Pieter Jan van Beelen van de Jong Gortemaker Algra

Hoofdredacteur Harm Tilman heet om 14:00 iedereen welkom en na afloop van de rondleiding kun je bijpraten onder het genot van een drankje.

Deelname is gratis!  Armstrong Building Products en de Architect nodigen je van harte uit om je in te schrijven. Kijk op onze events-website voor meer informatie. 

 

Kwartaalabonnement de Architect?

Reageer op dit artikel