nieuws

Inschrijven voor Koning Willem I Plaquette gestart

Techniek

De inschrijving voor de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap is gestart. De tweejaarlijkse prijs richt zich op Nederlandse grote en kleine organisaties met duurzame innovaties. Daarnaast kunnen bedrijven zich ook inschrijven voor de Koning Willem I prijs. Inschrijven kan tot en met 31 januari 2016.

Inschrijven voor Koning Willem I Plaquette gestart

De Koning Willem I Stichting wil met deze ondernemingsprijzen bekendheid geven aan positieve ontwikkelingen in de Nederlandse economie. In 2014 ontving Coöperatie TexelEnergie de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. Koninklijke FrieslandCampina (categorie Grootbedrijf) en KOTUG International (categorie MKB) mochten in 2014 de Koning Willem I Prijs in ontvangst nemen.

Nederlandse organisaties kunnen zich tot en met 31 januari 2016 kandidaat stellen. De prijs wordt in mei 2016 uitgereikt door Koningin Máxima.

Meer informatie

Reageer op dit artikel