nieuws

Prijsvraag voor slimme ideeën voor een betere wereld

Techniek

De ASN Bank Wereldprijs 2015 zoekt slimme ideeën voor een betere wereld. Deelnemers maken kans op een traject met coaching, training en een publieke presentatie om hun idee in de praktijk te brengen. Er zijn ook geldprijzen die daarbij helpen.

Heb je nog een idee op de plank liggen dat je graag zou willen realiseren? Dan is nu wellicht je kans. De bank zoekt ideeën die een maatschappelijk probleem aanpakken, afkomstig van initiatiefnemers met idealisme en een gezonde dosis realiteitszin.

Inschrijven kan tot en met 15 september op voordewereldvanmorgen.nl.

De Woonpioniers doen in elk geval mee.

Geldprijzen 

De prijs wil duurzame ideeën een kick-start geven. Afgezien van de coaching-trajecten, zijn er geldbedragen van 5.000* euro tot 20.000* euro te winnen voor vijf finalisten en een publieksprijs van 5.000 euro*.

*=zie de algemene voorwaarden van de ASN Bank Wereldprijs

 

Reageer op dit artikel