nieuws

Wie is jouw favoriete Duurzame Bouwvrouw?

Techniek

De stemronde voor de Duurzame Bouwvrouw Award is bijna een week onderweg. Fier aan kop staat Doris de Bruijn van Slim Renoveren met 473 stemmen. In de categorie Aanstormend talent is na een week Linda van Leeuwen, technisch ontwikkelaar bij BAM Woningbouw aanvoerdster met 687 stemmen. De uitkomst zal ongewtijfeld wijzigen na de sluiting van de stemronde in september.

Wie is jouw favoriete Duurzame Bouwvrouw?

Genomineerden Duurzame Bouwvrouwen :

– José Braakman – Croonenbroek,
– Mariëlle Wieman,
– Suze Gehem,
– Claudia Reiner,
– Doris de Bruijn,
– Esther van Eijk,
– Monique Donker- Blacha,
– Penny Nugteren,
– Sandra Malka-van Uden
– Riette Winkens

Genomineerden Aanstormend Talent 2015:

– Josien Kruizinga,
– Linda van Leeuwen
– Anneke Timmermans

De verkiezing voor de Duurzame Bouwvrouw Award is opgezet om de vrouwelijke manager in de bouw te stimuleren op haar weg naar een vooraanstaande positie. Kandidaten die in aanmerking komen leveren uitzonderlijke prestaties op het gebied van duurzaamheid. De Duurzame Bouwvrouw leidt de business op duurzame wijze naar economisch rendement en vindt daarbij de juiste balans tussen people, planet en profit in de praktijk.

Lees meer hierover op Cobouw.nl en de blog van collega Ingrid Koenen. Samen met Maxime Verhagen (Bouwend Nederland); Ellen van Acht; Mascha van den Heuvel (Directeur Dubotechniek bedrijven); Jan Willem van de Groep en Annemarie van Doorn, heeft zij zitting in de jury. 

 

 

Reageer op dit artikel