nieuws

Inzenden voor Nationale Staalprijs 2014

Techniek

Bouwen met Staal organiseert wederom de Nationale Staalprijs, de tweejaarlijkse prijs voor inspirerende staaltoepassingen in bouwprojecten. Aan deze editie kunnen nieuwbouw- en renovatieprojecten die in 2013 of 2012 zijn opgeleverd of in gebruik zijn genomen. Inschrijven kan tot 1 mei.

Inzenden voor Nationale Staalprijs 2014

 

 

Deelname staat open voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in de utiliteitsbouw, woningbouw, industriebouw, infrastructuur en ‘karakteristieke stalen bouwdelen’. In deze categorie vallen bijvoorbeeld stalen gevels, daken, atria, luifels, trappen en openbaar kunstbezit. Meer informatie over de deelnamemogelijkheden en -voorwaarden is te vinden in het reglement op nationalestaalprijs.nl

Nieuwe duurzaamheidsprijs

Nieuw dit jaar, naast de Nationale Staalprijs, is de Nationale Duurzaamheidsprijs Staal. De winnaar van deze speciale prijs wordt gekozen uit alle inzendingen voor de Nationale Staalprijs, los van de categorie-indeling. De award gaat naar het project dat in het geheel het beste scoort op milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

In juli maakt Bouwen met Staal de genomineerden bekend. De prijswinnaars worden openbaar gemaakt tijdens de Nationale Staalbouwdag 2014 op 2 oktober.

Reageer op dit artikel