nieuws

Kansen voor Kassen

Techniek

Wat zijn de kansen voor kassen in de gebouwde omgeving? Hoe kunnen zij onze leefomgeving verrijken en intussen bijdragen aan een besparing op energie? Daarover spreekt specialist in Urban Farming Jan Westra vanmiddag op #Ecobouw13.

Kansen voor Kassen

“Aan de hand van concrete, internationale en dicht-bij-huis voorbeelden ziet u dat de duurzame delta minder ver weg is dan je denkt….”

De lezing van de business innovator is van 15.30 – 16.00 uur live te volgen op Twitter via @MaartjeHenket  of via @EcobouwNL

Westra werkt bij Priva als programmamanager voor complexe onderzoeks- en ontwikkelprojecten op het snijvlak van tuinbouw en gebouwtechniek. Dit betreft onder andere projecten in duurzaamheid, sensorontwikkeling, marktontwikkeling en kringloopsluiting.

Daarnaast is hij specialist op het gebied van binnenstedelijke landbouw, ofwel urban farming. Namens Priva is hij wereldwijd bij veel initiatieven op dit gebied betrokken.

Kijk voor al het nieuws op de themapagina Duurzaam bouwen, waar nieuws van Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect op te vinden is met het label ‘duurzaamheid’. Deze themapagina is ook te bereiken via www.ecobouw.net/content/nieuws

Reageer op dit artikel