nieuws

Den Haag Gaststad Dutch Green Building Week 2013

Techniek

Van 16 tot en met 20 september is Den Haag gaststad van de derde editie van de Dutch Green Building Week 2013. Tijdens het evenement worden verspreid door het land activiteiten gehouden die in het teken staan van duurzaam bouwen, wonen, werken en duurzame gebiedsontwikkeling. Thema dit jaar is ‘Green means business’.

Den Haag Gaststad Dutch Green Building Week 2013

 

 

 

Den Haag is gaststad van de week en vormt daarmee de centrale festivallocatie. Op 16 september vindt het openingscongres plaats in het Haagse Lucent Danstheater. Ter gelegenheid van het evenement wordt het platform www.duurzaamdenhaag.nl, op weg naar klimaatneutraal Den Haag in 2040 gelanceerd.

World Green Building Week

De Dutch Green Building Week sluit aan bij de World Green Building Week, waarin alle Green Building Councils van de wereld hun participanten en initiatieven in de schijnwerpers zetten.

Reageer op dit artikel