nieuws

Bouwcampus Duurzaamheidscongres op 27 juni

Techniek

Er zijn architectenbureaus die het lukt om te groeien; ondanks de economische crisis. Wat doen zij goed? Kom naar het eerste Bouwcampus Duurzaamheidscongres op 27 juni a.s. in de Rijtuigenloods in Amersfoort, om te horen hoe diverse architectenbureaus succes boeken met duurzaamheid als leidraad.

Bouwcampus Duurzaamheidscongres op 27 juni

De sprekers op dit congres laten zien dat ook met beperkte middelen kwaliteit en toekomstwaarde is te realiseren. Door duurzaamheid niet langer te zien als een losstaand thema, maar integraal op te pakken en over de eigen grenzen heen te kijken, kan het financieel heel aantrekkelijk zijn om te kiezen voor een duurzaam bouwproject. De onderwerpen die aan bod komen, zijn:

•    Het business model van de ruimtelijke inrichting;
•    Het belang van duurzame samenwerkingsverbanden;
•    Het sluiten van kringlopen als budgetneutraal alternatief;
•    Toekomstwaarde creëren met herontwikkelingsprojecten;
•    Aanpak Duurzaam GWW in de praktijk;
•    Total Cost of Ownership voor huisvestingsvraagstukken.

Een greep uit de sprekers:

Vakgenoot Ineke Hulshof (architect) vertelt hoe zij samen met toekomstige gebruikers meerwaarde en duurzaamheid realiseert voor een geheel project, van materiaalgebruik tot sociale structuur.

Michel Schuurman (Programmamanager bij MVO Nederland) licht met behulp van aansprekende voorbeelden toe, hoe u op een duurzame manier, zonder eindige bronnen uit te putten, meer waarde kunt creëren.

En Ashok Bhalotra (visionair architect en stedenbouwkundige; vormgever van de ‘Stad van de Zon’) legt uit welke concrete stappen u kunt zetten om integraal duurzame gebieden te realiseren.

Kortingsactie!

Wanneer u en uw collega zich gelijktijdig aanmelden, ontvangt de 2e deelnemer 20% korting!
Datum en tijd donderdag 27 juni 2013, 9 – 17 uur
Plaats Rijtuigenloods, Amersfoort
Kosten € 195,00 per deelnemer excl. 21% btw

Meld u nu aan via www.sbr.nl/duurzaamheidscongres

Reageer op dit artikel