nieuws

Ideeën gezocht voor Speels Beton

Techniek

Het Cement&BetonCentrum is binnen de Ideeënprijsvraag In de kiem gescoord – Speels beton op zoek naar ideeën die een stimulans kunnen geven aan de innovatie in ontwerp en toepassing van beton als functie in de openbare ruimte.

Ideeën gezocht voor Speels Beton

 

 

Ideeën kunnen betrekking hebben op geheel nieuwe product en toepassingen, maar ook op verbeteringen van bestaande producten en toepassingen al of niet in combinatie met andere technieken. Denk bijvoorbeeld aan aankleding van de openbare ruimte, verhardingstoepassingen, kleuren, structuren, verlichting. Het gebruik van beton moet daarin centraal staan

Inzendingen

Het beste idee wordt beloond met een voucher ter waarde van € 5.000,- voor onderzoek of advies voor verdere ontwikkeling van het idee. De deadline voor de inzending is 18 november 2012. De uitslag wordt bekend gemaakt op vrijdag 18 januari 2013 op een bijeenkomst tijdens InfraTech 2013 in Rotterdam.

Ideeënprijsvraag ‘In de kiem gescoord’ Speels beton

De ideeënprijsvraag ‘In de kiem gescoord’ is een jaarlijks terugkerende prijsvraag, bedoeld om innovatie in betonontwikkeling te stimuleren. Thema van de vierde editie (2012) is Speels beton. De prijsvraag is een initiatief van het Cement&BetonCentrum.

Reageer op dit artikel