nieuws

Cradle-to-Cradle Park 20|20 in Hoofddorp

Techniek

Op donderdag 31 mei openden het Biologisch en het Technisch paviljoen en de kassen op Park 20|20 in Hoofddorp officieel de deuren. Het park is het eerste Nederlandse kantorenpark geheel geïnspireerd op de Cradle-to-Cradle filosofie.

Cradle-to-Cradle Park 20|20 in Hoofddorp

 

 

Park 20|20 ambieert comfortabeler, productiever en inspirerend werken. De ruimte voor kleinschalige voorzieningen en aandacht voor groene plekken, elkaar ontmoeten en voldoende bewegen dragen hieraan bij.

Duurzaam ondernemen

Er komen verschillende restaurants en andere ontmoetingsplekken. Ook zijn er hotel- en conferentiefaciliteiten aanwezig. Het duurzaamheidaspect is de kracht van het park. Recycleerbare bouwmaterialen die passen binnen de ambities van het C2C-concept vormen de basis.

Paviljoens

De paviljoens op het park visualiseren de biologische en technische kant van de Cradle to Cradle filosofie. In het Biologisch paviljoen komt het parkcafé GROEN. Het Technisch paviljoen is de locatie van het 20|20 Experience Center en kantoor van Delta Development Group. Het center is gerealiseerd door 38 participanten die allemaal hun eigen bijdrage konden leveren aan het project.

Reageer op dit artikel