artikel

Casus hergebruik: Bestaande bouwmaterialen op andere locatie

Techniek

Casus hergebruik: Bestaande bouwmaterialen op andere locatie

De circulaire bouwketen gaat uit van hergebruik van bestaande materialen. Hoe zit het dan met de garanties en risico’s? Aan de hand van drie casussen onderzocht ABT de herbruikbaarheid van verschillende bouwproducten. Bij het ontwerp voor de nieuwbouw voor ggz-instelling Emergis wordt gewerkt met 30 tot 40 procent materiaal uit bestaande gebouwen. Bovendien wordt er rekening mee gehouden dat ook dit niet de eindbestemming van het materiaal is.

Verder lezen? Log in als u al een abonnement heeft, of vraag een gratis proefabonnement aan.
  • Profiteer een maand lang van alle voordelen van een abonnement
  • Ontvang elke werkdag de uitgebreide e-mailnieuwsbrief
  • Bekijk de digitale edities van het magazine en de speciale digitale magazines