Hoe plaats je een project?

Inzending ARC17 Awards

Wil je je project(en) inzenden voor de ARC17 Awards? Bedenk dan op welke prijscategorie(ën) je kans wil maken. Inzenden is mogelijk tot 1 september 2017. Meer informatie, voorwaarden en de inzendinstructies vind je op www.arc-awards.nl.

Klik hier voor het inzendformulier

 

Inzending Architecten

De redactie is altijd op zoek naar interessante gerealiseerde projecten op het gebied van architectuur, stedebouw, interieur en landschapsarchitectuur. Je kunt je project gratis uploaden naar de website. De redactie checkt je inzending en zet deze in de projectendatabase op www.dearchitect.nl/projecten. Bovendien maakt je in te zenden project kans om uitgebreide aandacht te krijgen op de website, nieuwsbrief, digimagazine, magazine én social media kanalen. Neem bij vragen contact op met de redactie.

Klik hier voor het inzendformulier

 

Inzending Leveranciers

Producenten en leveranciers die zijn aangesloten bij NBD kunnen referentieprojecten plaatsen. Voorwaarde is dat deze projecten compleet worden aangeleverd, inclusief fotomateriaal, tekeningen (plattegronden en doorsneden), projectgegevens en een beknopte beschrijving. De inzending dient in woord en beeld een goede indruk te geven van het gerealiseerde project. Voor productpresentaties of bij vragen kun je contact opnemen met NBD

Klik hier voor het inzendformulier