artikel

Wedi, gegarandeerd waterdicht

productnieuws

Wedi is onmisbaar onder iedere tegel en heeft een meerwaarde voor elke vochtige ruimte. Met een Wedi bouwplaat is uw klant verzekerd van een waterdichte en schimmelvrije oplossing. Niet voor niets is Wedi DE standaard in de bouw en installatie.

Wedi, gegarandeerd waterdicht

 

Wedi platen worden altijd per stuk geproduceerd, waarbij gebruik gemaakt wordt van de meest geavanceerde productiemethode om een vlakke en waterdichte plaat te garanderen met een kern van een zeer speciale XPS.

Waarschijnlijk kent u al de Fundo kant en klare doucheplaat voor de inloopdouche. Putten en douchegoten willen nog wel eens voor waterschade zorgen. Met deze Wedi doucheplaat is dat verleden tijd. De put of douchegoot is volledig opgenomen in de doucheplaat net als de afvoer. Het complete systeem geeft een waterdichte oplossing.

De wedi Fundo is uiterst geschikt voor nieuwbouw en voor renovatie. Passende afsluit- en afschotprofielen zorgen daarbij voor een esthetische overgang naar de wand of naar de aangrenzende tegelvloer.

Één doucheplaat, honderd oplossingen
Wedi Fundo kent nog veel meer oplossingen. Het element is in talrijke formaten en met verschillende Wedi afvoeren beschikbaar. Neem bijvoorbeeld de Fundo Riolito Discreto-elementen. Dit element heeft een fraaie wandafvoer en geeft legio vormgevingsmogelijkheden. Een aflegvlak, een complete naar wens op te bouwen douchewand en wat te denken van een bank uit de Sanoasa serie. Hiermee wordt volledig ingespeeld op de behoefte naar meer comfort in de badkamer. Zeker ook voor de oudere doelgroep, die langer thuis wil wonen. De Fundo Riolito Discreto-elementen zijn veilig en eenvoudig te verwerken. Kijk voor handige verwerkingsvoorschriften en handige instructievideo’s op www.wedi.de/nl .

Alle wedi producten kunnen met behoud van de gegarandeerde systeemzekerheid te allen tijde onderling gecombineerd worden.

In aansluiting op de wedi Fundo komt wedi met een grote innovatie. De wedi Fundo Top. Dit is een nieuwe esthetische oplossing voor wedi Fundo douchevloerelmenten. Dit hoogwaardige alternatief voor traditionele tegels zal tijdens de Bouwbeurs van 6 tot en met 10 februari 2017 in Utrecht geïntroduceerd worden.

Reageer op dit artikel