artikel

Moderne Architectuur voor het hoogtepunt van de week

productnieuws

Voor Viega is geen enkele klant belangrijker dan de rest. Toch zijn we er wel een beetje trots op dat onze producten vaak wereldwijd in bijzonder representatieve bouwprojecten worden toegepast. Vooral wanneer men daar uitsluitend voor kiest vanwege de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Moderne Architectuur voor het hoogtepunt van de week

 

Zo belanden onze producten in megaprojecten waarbij vooral de combinatie van systemen een belangrijke rol speelt. En ook in projecten waar men alleen met materiaal van topkwaliteit aan de deels extreme eisen kan voldoen en de veiligheid van groot belang is, zijn onze producten vaak de eerste keus.

Hotel, ziekenhuis, woning of kantoor, sportfaciliteiten, fabriek of schip: onze oplossingen voldoen aan alle installatievoorwaarden, hoe veeleisend die ook zijn.

Hieronder enkele van de vele indrukwekkende bouwprojecten die de kwaliteit van de producten van Viega bewijzen.

Kom hier meer over de onderneming Viega en ons product gamma te weten.

Met zoveel onbetaalbare kunstwerken aan de muur kies je uiteraard achter de wand voor de hoogste kwaliteit en absolute veiligheid. Daarom is bij de bouw van het Dalí-museum vanaf het begin gekozen voor Viega Profipress fittingen. Deze zijn voorzien van de gepatenteerde Viega SC-Contur waarmee per ongeluk niet geperste verbindingen zichtbaar worden. Een waardevolle innovatie en vertrouwde extra veiligheid.

 

De levering van warmte en drinkwater is van levensbelang. Je doet dus ook bij de bouw van een onderzoeksstation geen onnodige experimenten en vertrouwt meteen en zonder compromis op kwaliteit en absolute betrouwbaarheid. Aan zulke hoge eisen voldoet Viega. Niet alleen met Sanpress Inox voor drinkwater en Prestabo voor de verwarmingsinstallatie, maar ook met de benodigde specifieke kennis.

Reageer op dit artikel