artikel

Museale hangar van staal

productnieuws

Museale hangar van staal

Sommige projecten blijven de aandacht trekken, winnen prijs na prijs of worden elke keer weer genomineerd. Het Nationaal Militair Museum Soesterberg van architect Dick van Wageningen is zo’n project. Wat is het geheim achter dit spectaculaire gebouw? Tijdens het projectbezoek van ‘de Architect‘ op 12 oktober is dit in details uit de doeken gedaan. Voor wie er niet bij kon zijn hieronder wat meer over het staal gebruik in dak en gevel.

Verder lezen? Log in als u al een abonnement heeft, of vraag een gratis proefabonnement aan.
  • Profiteer een maand lang van alle voordelen van een abonnement
  • Ontvang elke werkdag de uitgebreide e-mailnieuwsbrief
  • Bekijk de digitale edities van het magazine en de speciale digitale magazines