artikel

Gevelrenovatie – Praktisch en stijlvol

productnieuws

Gevelrenovatie  – Praktisch en stijlvol

De gevel van Appelman Haarden & Architectuur uit Almere heeft recent een geheel nieuwe uitstraling verkregen. Hierbij is de bestaande gevel gerenoveerd en voorzien van een open geventileerd en onzichtbaar bevestigd massief houten gevel van Derako. Mede dankzij de praktische montage van het systeem is de renovatie snel en efficiënt verlopen waarbij er minimale aanpassingen aan de bestaande gebouwstructuur zijn doorgevoerd. Het duurzame en karakteristieke Thermo Ayous hout zorgt bij dit project voor een ware transformatie van het gebouw.

Verder lezen? Log in als u al een abonnement heeft, of vraag een gratis proefabonnement aan.
  • Profiteer een maand lang van alle voordelen van een abonnement
  • Ontvang elke werkdag de uitgebreide e-mailnieuwsbrief
  • Bekijk de digitale edities van het magazine en de speciale digitale magazines