artikel

Gravures geven diepte aan duurzame vloer, Marmoleum Signature

productnieuws

Gravures geven diepte aan duurzame vloer, Marmoleum Signature

Forbo Flooring heeft een nieuwe collectie op de markt gebracht, genaamd Marmoleum Signature; een vloerbedekking bestaande uit tegels waarin met laserlicht dessins zijn gegraveerd. Forbo hoopt dat de nieuwe vloer creatievelingen zal inspireren om fraaie vloeren te ontwerpen met een eigen identiteit, en richt zich met de nieuwe collectie voornamelijk op de retail-, hospitality- en leisuresector. De Forbo designafdeling heeft vier dessins ontwikkeld, te weten Raw, Cube, Circle en Tattoo. Daarnaast is het mogelijk om geheel eigen ontwerpen in de vloer te laten graveren.

Verder lezen? Log in als u al een abonnement heeft, of vraag een gratis proefabonnement aan.
  • Profiteer een maand lang van alle voordelen van een abonnement
  • Ontvang elke werkdag de uitgebreide e-mailnieuwsbrief
  • Bekijk de digitale edities van het magazine en de speciale digitale magazines