artikel

ISOTRAS, de nieuwe standaard op de bouw

productnieuws

Isotras is het best isolerende trasraam (rechtstand) waardoor nieuwbouw projecten op een snelle en goedkope manier voorzien kunnen worden van een hele hoge isolatiewaarde, wat resulteert in een gunstige EPC-berekening. Isotras zal een bijdrage leveren om op een snelle en prijsneutrale manier uw gebouw energie-neutraal te maken.

 

Isotras is ontwikkeld in samenwerking met diverse partijen bestaande uit o.a. architecten, constructeurs en bouwfysische bureaus.

Isotras bestaat uit voorgevormde elementen op maat, vervaardigt uit EPS (en mogelijk andere isolatiematerialen). In de elementen bevinden zich strategische openingen die een zeer sterke constructie mogelijk maken en een hoge isolatiewaarde behouden.

De werkwijze van Isotras is als volgt: De bouwkundige tekeningen van het betreffende project worden middels software vertaald naar een legplan, waarbij elementen op lengtemaat van de muren worden verdeeld. Vanuit de tekening die hieruit ontstaat worden de contouren in de elementen d.m.v. een freesmachine gevormd en tevens op lengte gebracht. Wat overblijft zijn kant en klare Isotras elementen op maat voor uw bouw.

 

De elementen zullen door onze vakmensen worden geleverd en gesteld, waarna de openingen volgestort worden. Vervolgens kan de opdrachtgever aan het opgaande werk beginnen.

Alleen maar voordelen:

  • 50% beter isolerend (EPC-verlagend);   
  • Kostenbesparend;
  • Tijdbesparend;
  • Geen bouwafval;
  • Slechts enkele uitzetpunten benodigd;
  • Geen (metsel)profielen meer stellen.

 

Isotras komt binnenkort op de markt.

Meer informatie
Wilt u meer weten over Isotras?
Ga naar www.isotras.nl of neem contact met ons op via info@isotras.nl.

Ondernemend Nederland schenkt aandacht aan dit nieuwe product.
Uitzenddata: 22 juni om 10.00u en 28 juni om 13.00u op RTL 7.

Reageer op dit artikel