artikel

Lever energiezuinige lampen in

productnieuws

Duurzaamheid is voor veel organisaties niet alleen de normaalste zaak van de wereld, het is steeds vaker een vereiste. Ook bij bouw, renovatie en sloop wordt vaak gezocht naar duurzame oplossingen. Maar wat gebeurt er met tl-buizen, spaarlampen en armaturen als ze kapot zijn of worden afgedankt? Helaas belanden ze bij bouw- en renovatieprojecten vaak in grote getale bij het gewone afval. Zonde, want hiermee gaan grondstoffen verloren.

Lever energiezuinige lampen in

Gooi oude tl-buizen en armaturen daarom nooit weg, maar lever ze in bij Wecycle. Deze stichting organiseert al 15 jaar de inzameling en recycling van elektrische apparaten en energiezuinige lampen. Wecycle laat de lampen voor meer dan 90 procent recyclen. Hierdoor blijven grondstoffen behouden voor de toekomst en komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht.

WeCycle_Adv

Het verantwoord afvoeren van energiezuinige verlichting is gemakkelijk met Wecycle. Wecycle biedt gratis verschillende inzamelmiddelen waarin lampen en armaturen gescheiden en veilig in bewaard kunnen worden. Voor projecten waarbij grote hoeveelheden in één keer vrijkomen, kunnen er containers geplaatst worden. Als de inzamelmiddelen vol zijn, haalt Wecycle ze gratis op en laat de tl-buizen, spaarlampen en armaturen optimaal recyclen.

Wecycle_Adv

Door de afvoer van verlichting via Wecycle te regelen, bent u verzekerd van optimale recycling. Dit past binnen uw MVO-beleid.

Meer informatie en voorbeelden van de inzamelmiddelen: wecycle.nl/bouw 

Reageer op dit artikel