artikel

Rockfon Color-all™ – Kies uit een wereld van kleuren

productnieuws

Om in te spelen op de architecturale vernieuwingen en de stijgende marktvraag brengt Rockfon een nieuw kleurengamma uit voor akoestische plafonds: Rockfon Color-all.

Rockfon Color-all™ – Kies uit een wereld van kleuren

 

 

Rockfon Color-all onderscheidend vermogen

Rockfon Color-all is een nieuw en op maat gemaakt kleurengamma ontworpen in samenwerking met Carlin International, de internationaal gerenommeerde trendvoorspeller en medeoprichter van het Franse Comité voor Kleur. Rockfon Color-all laat zich inspireren door de maatschappelijke trends in decoratie en architectuur en richt zich op het welzijn, zelfbewustzijn en de wil om onderscheidend te zijn vanuit het oogpunt van zowel mensen als locaties.

34 exclusieve kleuren, 6 inspirerende thema’s

Het gebruik van kleuren biedt nog meer ontwerpvrijheid om een aangename sfeer te creëren. Het Rockfon Color-all gamma bestaat uit 34 exclusieve kleuren, van heel subtiel tot zeer opvallend, ingedeeld in zes inspirerende thema’s:

•    City Tones
•    Natural Tones
•    Sensorial Tones
•    Energetic Tones
•    Precious Tones
•    Sophisticated Tones

Prestaties en duurzaamheid

Het gebruik van nieuwe technologieën en productietechnieken resulteerde in tijdloze en homogene kleuren. De oppervlakken van Rockfon Color-all hebben een verbeterde gladheid en de matte glans laat de kleuren optimaal uitkomen. De 34 kleuren zijn beschikbaar als vlak inleg, shadowline of verdekte toepassing verschillende afmetingenvoor totale ontwerpvrijheid.

•    Geluidsabsorptie – αw= 1.00      
•    Brandreactie
     Overige kleuren – Brandklasse A1     
     Precious Tones – Brandklasse A2-s1, d0
•    Vochtbestendigheid 
     Tot 100% RV  
•    Lichtreflectie – Kleurafhankelijk 
•    Milieu – 100% Recyclebaar    

Rockfon Color-All, geef kleur aan akoestiek

Rockfon Color-all biedt een uitgebreid gamma oplossingen waarin plafonds en leefruimtes harmonieus samensmelten en het akoestisch comfort vergroten. Op deze manier wordt de mogelijkheid geboden, om van ruimtes, geschikte omgevingen te maken voor gezondheidsinstellingen, culturele en vrijetijdscentra, onderwijs- en kantoorruimtes, winkels en boetieks.

Meer info: www.rockfon.nl

 

Reageer op dit artikel