artikel

Parthos Palace 110 voldoet aan hoogst mogelijke eisen beweegbare wanden

productnieuws

Bedieningsgemak, design, geluidisolatie en brandwerend zijn haar opvallendste eigenschappen. De akoestische eigenschappen zijn door het gebruik van EPDM-drukslofeindstukken, uitzonderlijk goed. Met een elementdikte van slechts 110 mm biedt de wand een geluidsisolatie van maar liefst 37-58 dB Rw.

Parthos Palace 110 voldoet aan hoogst mogelijke eisen beweegbare wanden

De wand loopt middels gelagerde wielstellen zeer soepel en geluidarm door de railconstructie en heeft onbeperkte parkeermogelijkheden. De Palace 110 is zeer praktisch en eenvoudig in het gebruik en heeft derhalve een groot bedieningsgemak.

Alle Parthos Palace paneelwanden zijn zodanig ontworpen dat er geen vloergeleiding nodig is. Een handbediend, of semi-automatisch elektrisch aangedreven spindelmechaniek in combinatie met akoestische druksloffen zorgen voor de grootst mogelijke stabiliteit en geluidsafdichting.

XXL uitvoering

De Palace 110 wordt opgebouwd uit een stabiel metalen frame en akoestisch ontkoppelde afwerkingsplaten. Deze platen kunnen met elke denkbare afwerking dan wel decoratie uitgevoerd worden. Ook ronde of gebogen wanden zijn hierbij mogelijk. Met glas zijn zeer fraaie transparante variaties leverbaar met geluidisolatie tot 49 dB Rw. Door gebruik te maken van een metalen zelfdragende space frameconstructie zijn paneelhoogtes van 18 meter mogelijk!

De XXL uitvoering maakt ongekend grote schuifwanden/deuren mogelijk, met gewichten van boven de 2500 kg nog eenvoudig manueel dan wel vol elektrisch te bedienen.

Qua brandveiligheid is Parthos al jaren lang marktleider. Parthos heeft als een van de weinigen in Europa een Palace 110 ontwikkeld met een brandwerendheid van meer dan 60 minuten inclusief de loopdeur.

Reageer op dit artikel