artikel

Volledig nieuwe liften KONE

productnieuws

KONE heeft haar liften volledig vernieuwd. Hierdoor hebben ze een nog lager energieverbruik, hoger ritcomfort en nieuwe in het oog springende designs.

Volledig nieuwe liften KONE

 

 

 

KONE 500

De KONE 500 is een compleet vernieuwde, flexibele liftoplossing die een toegevoegde waarde is voor uw woongebouw of kantoorgebouw. Hij wordt gekenmerkt door een breed assortiment interieuropties met uitdagende designs, toonaangevend ritcomfort en eco-efficiëntieklasse A.

Lager energieverbruik

Onze vernieuwde liftoplossing verlaagt ons nu al toonaangevende energieverbruik met nog eens 35%. Door een eco-efficiënte KONE-liftoplossing te installeren, wordt de Carbon Footprint van het gebouw verkleind, de energiekosten verlaagd en worden er stappen gezet in de richting van groene erkenningen voor uw gebouw, zoals LEED of BREEAM.

Kone_Liften_500

Hoger ritcomfort

Dankzij de laatste innovaties hebben onze liften een nog soepelere rit met minder lawaai en trillingen en een minimale overlast voor de gebruikers van het gebouw. Dankzij verbeteringen aan de EcoDisc®-machine en een gecentraliseerde ophanging zijn onze oplossingen ook energiezuiniger en hebben ze een verbeterde maatvoering.

KONE 500 liften zijn nog beter geworden dan voorheen door:
•    vernieuwde machine en geruisloze remmen
•    opnieuw ontworpen ophanging voor minimale trillingen en lawaai
•    verbeterede cabinestructuur met een nog betere geluidsisolatie

Nieuwe designs

Er is een volledig vernieuwd assortiment van cabine-interieurs beschikbaar voor de KONE 500. De in het oog springende designs zijn niet onopgemerkt gebleven. KONE heeft er de red dot design award mee gewonnen in 2012.

Kijk voor meer informatie op www.kone.nl/bestmadebetter

Reageer op dit artikel