artikel

Met één vinger

productnieuws

De Gira Control 9 Client is een PC-gebaseerd bedieningsapparaat voor de Gira HomeServer 3 of FacilityServer.

Met één vinger

 

 Via het touchscreen (9 inch, ofwel 23 cm) heeft de gebruiker zicht en grip op alle gebouwenbeheerssystemen. De interface geeft de functies overzichtelijk en aanschouwelijk weer en maakt het mogelijk om via aanraking te schakelen. Een intuïtieve menubesturing biedt snelle toegang tot de functies: alle functies zijn binnen twee niveaus bereikbaar. Detailinformatie en bedieningselementen worden in een pop-upvenster weergegeven. Via een adapter kan het apparaat ook in bestaande inbouwdozen van de InfoTerminal Touch worden geïnstalleerd, zodat oudere installaties op de nieuwste stand der techniek kunnen worden gebracht.

Reageer op dit artikel