artikel

Advertorial: 60 minuten brandwerende automatische schuifdeuren

productnieuws

Uit het oogpunt van veiligheid zult u er alles aan willen doen, om ervoor te zorgen dat de personen in uw gebouw de tijd hebben om veilig buiten te komen. De kunst van het beperken van de schade en het verlengen van de vluchttijd is de brand niet over te laten slaan van compartiment naar compartiment. De gecertificeerde 60 minuten brandwerende schuifdeuren van Boon Edam bieden u hiervoor een uitstekende oplossing.

Advertorial: 60 minuten brandwerende automatische schuifdeuren

Betrouwbare en veilige oplossing

De 60 minuten brandwerende schuifdeuren van Boon Edam creëren een betrouwbare en veilige oplossing als brandwering vereist is. Daarnaast bieden zij een uitnodigende entree, een aantrekkelijke uitstraling en zijn ze vrijwel overal toepasbaar. Topkwaliteit, deskundige installatie door ervaren engineers én uitstekende service verzekeren u van een topproduct.

Adv_Boon 60 minuten brandwerendheid 

Gecertificeerde 60 minuten brandwerendheid

Onze dubbelvleugelige brandwerende schuifdeur met zijlichten is getest, positief beoordeeld en gecertificeerd voor 60 minuten brandwerendheid door het Centrum voor brandveiligheid van TNO-Efectis volgens de norm NEN 6069. Hiermee voldoen onze schuifdeuren aan de eisen ten aanzien van brandwerendheid zoals beschreven in het hedendaagse bouwbesluit.

Adv_Boon 60 minuten brandwerendheid 

Drie functies

De brandwerende automatische schuifdeuren van Boon Edam combineren drie functies:

  1. Tijdens het normale dagelijkse gebruik functioneert de automatische schuifdeur als een veilige, hygiënische en comfortabele doorgang voor iedereen binnen uw gebouw;
  2. In noodsituaties (zoals een brandalarm) kan de automatische schuifdeur als veilige vluchtweg worden gebruikt;
  3. In geval van brand biedt de schuifdeur minstens 60 minuten weerstand tegen vuur en hitte.

 Meer weten over brandwerende schuifdeuren van Boon Edam?

Adv_Boon 60 minuten brandwerendheid 

Reageer op dit artikel