artikel

Kroonluchter RockCoco van Fatboy door Demakersvan

productnieuws

Fatboy breidt zijn aanwezigheid op de interieur- en meubelmarkt steeds verder uit. Na de zitzakken en andere zitmeubels introduceert het Nederlandse merk nu de RockCoco-kroonluchter. Deze is ontworpen door het Rotterdamse ontwerpcollectief Demakersvan.

Kroonluchter RockCoco van Fatboy door Demakersvan

 

 

 

 

Demakersvan en Studio KEES tekenen voor een transparante kroonluchter met rode bedrading. Bijzonder is dat deze kroonluchter weersbestendig is. De RockCoco is buiten aan een boom te hangen, zodat diners buiten tot in de kleine uurtjes mogelijk zijn, aldus Fatboy.

 

De kroonluchter is gemaakt van transparant policarbonaat en voorzien van leds. De kapjes bovenop de peertjes zorgen voor bescherming tegen regen en wind. Volgens de ontwerpers kan de RockCoco door de gebruiker zelf in elkaar worden gezet.

 

Reageer op dit artikel