artikel

Sanitairserie Axor Bouroullec

productnieuws

Met hun serie Axor Bouroullec treden de Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec in de voetsporen van Patricia Urquiola en Antonio Citterio, die eerder sanitaircollecties voor Axor Design ontwierpen. Uitgangspunt voor hun ontwerp was het maken van producten waarmee iedereen zijn of haar badkamer volledig naar eigen wens kan indelen.

Sanitairserie Axor Bouroullec

Axor Bouroullec bestaat uit meer dan 70 producten, variërend van kranen, wastafels, baden en andere accessoires. Axor Design is het designmerk van Hansgrohe.
Voor Ronan en Erwan Bouroullec was het belangrijk geen beperkingen in de collectie aan te brengen, maar de gebruiker zoveel mogelijk vrijheid te geven bij het inrichten en indelen van de badkamer. Zo staat de positie van de kraan bijvoorbeeld niet vast, je kunt zelf bepalen waar je de uitloop en de hendel plaatst: boven, op of naast de wastafel. De in de wastafel geïntegreerde planken maken flexibele plaatsing van de kraan mogelijk en bieden opbergruimte voor persoonlijke bezittingen.

 

Reageer op dit artikel