artikel

Het hele jaar zomer – SUNFLEX-aluminiumsystemen

productnieuws

Haal de zon in huis met dit volglas-schuifsysteem SF20 van SUNFLEX, dat u buitenshuis kunt gebruiken om balkons, loggia’s en dakterrassen mee af te schermen, of binnenshuis kunt toepassen als ruimteverdeler.

Het hele jaar zomer – SUNFLEX-aluminiumsystemen

 

 

 

Bij dit volledig transparante systeem kunnen de afzonderlijke schuifpanelen horizontaal in één of beide richtingen parallel aan elkaar verschuiven. Bij het sluiten en openen van de schuifdeur worden de naastgelegen panelen automatisch meegetrokken.
Deze schuifpanelen hoeven niet van verticale stijlen te worden voorzien.

Open ruimtes die u ook bij slecht weer nuttig kunt gebruiken

De smalle profielen zijn zo onopvallend, dat het systeem één geheel lijkt te vormen. De speciale kozijnconstructie van het SF20-systeem maakt het mogelijk om brede openingen te creëren zonder de bovenliggende constructie te verstevigen. De loopwagens van de lichtlopende schuifpanelen zijn aan de onderkant voorzien van kogellagers. De bovenrail kan tot 20 mm aan hoogteverschil compenseren en de loopwielen zijn tot 5 mm in hoogte verstelbaar, zodat dit schuifsysteem kleine verzakkingen van de dakrand of van een latei zonder enig probleem kan compenseren. De 23 millimeter brede overlap tussen de panelen en voorzieningen in de verticale kozijnen zorgen voor permanente ventilatie en bieden optimale bescherming tegen slagregens en wind. Met de als optie verkrijgbare verticale borstelprofielen kunt u de mate van afdichting desgewenst nog verder verhogen. „Het grote glasoppervlak zorgt voor maximale lichtinval in elke ruimte. Met dit volglas-schuifsysteem kunt u open ruimten ook bij slecht weer nuttig gebruiken“, zegt Ernst-Josef Schneider, directeur van SUNFLEX-aluminiumsystemen.

Adv. Sunflex_Beglazing 

Het systeem opent en sluit snel en moeiteloos, en kan zowel van buiten als van binnen met een handgreep of sluiting op slot worden gedaan. Hiervoor kunt u kiezen uit handgrepen in allerlei vormen en stijlen. U bepaalt zelf de hoogte en de breedte van de schuifpanelen, en combineert dit met een railsysteem van maximaal vijf rails naast elkaar. Bij opening naar weerszijden kunt u op die manier tot tien glaspanelen naast elkaar in één wand plaatsen.

De schuine onderconstructie zorgt voor een goede afwatering, en om het geheel makkelijker te kunnen schoonmaken dicht SUNFLEX voor elk glaspaneel het niet-gebruikte gedeelte van de looprail af. De anti-sliplaag zorgt dat u niet uitglijdt over de onderrail. SF20 kan ook als wandelement voor dakterrassen worden gebruikt. Het verhoogt tevens de bruikbaarheid van balkons en loggia’s.

Ga voor meer informatie naar www.sunflex.de
Of u stuurt ons een email, info@sunflex.nl

Reageer op dit artikel