artikel

Silverstar Combi nu ook voorspanbaar

productnieuws

Silverstar Combi Neutral 51/26 T is de voorspanbare versie van Silverstar Combi.

Silverstar Combi nu ook voorspanbaar

Het glas combineert een grote lichtdoorlatendheid met een kleine warmtetransmissie. Het glas geeft kleuren op natuurlijke wijze weer en is leverbaar met geluidswerende en veiligheidsfuncties, net als met het randverbindingssysteem ACSplus (condensatiewerend). Het glas kan in gecoate toestand door thermisch voorspannen tot eenbladig veiligheidsglas worden verwerkt, zonder daarbij de fysische stralingseigenschappen aan te tasten. Dat voorkomt een dure processtap, waarbij de aan de glasverwerker geleverde glasbladen na het snijden en voorspannen terug moeten worden gestuurd naar de fabrikant voor de coating, voor ze weer tot isolatieglas worden gemonteerd door de verwerker.

Reageer op dit artikel