artikel

Knauf Aquapanel Cement Board Outdoor – More freedom to design

productnieuws

Wilt u uw projecten op een lichtere en meer duurzame wijze bouwen? Knauf heeft Aquapanel Outdoor ontwikkeld voor buitengevels en -plafonds. Aquapanel staat garant voor betere prestaties, een hoger rendement en een schonere toekomst. Bovendien kunt u met deze buigbare cementplaat uw project de juiste esthetische touch geven.

Knauf Aquapanel Cement Board Outdoor – More freedom to design

 

 

De belangrijkste eigenschappen

•    Voor gevels en buitenplafonds
•    Gebogen constructies mogelijk
•    Naadloos af te werken
•    Onbrandbaar
•    Vochtbestendig
•    Geluidsisolerend

Plaat van wereldformaat

Knauf Aquapanel is beproefd, getest en bewezen bij vele prestigieuze nieuwe gebouwen. De Allianz Arena bijvoorbeeld, de thuishaven van Bayern München, het Adam Eve hotel in Turkije, bekroond met the Worlds Leading Design Hotel. Overal ter wereld gebruiken architecten Aquapanel Cement Board Outdoor voor hun geavanceerde buitengevels en -plafonds. Zij kiezen voor innovatie, U ook?

Meer informatie: www.knauf-aquapanel.nl


Knauf AllianzAllianz Arena, München

 Knauf AquapanelElounda beach hotel, Kreta

 Knauf Aquapanel Fa. Delta-Stahl, Barsinghausen (D)

Reageer op dit artikel