artikel

Bureau Goggle Desk van Babini Office door Danny Venlet

productnieuws

Goggle Desk is niet bedoeld als een gewone werkplek, maar als een sculpturaal object dat speciaal is ontwikkeld voor die plekken op kantoor waar indruk maken van groot belang is. De Belgische ontwerper Danny Venlet ontwierp het bureau dat dit jaar op de Salone del Mobile in Milaan is gepresenteerd.

Bureau Goggle Desk van Babini Office door Danny Venlet

 

 

Afgeronde vormen, een imponerende afmeting en een rijke selectie van kleuren, afwerkingen en materialen, die de harmonieuze vormgeving versterken, karakteriseren de Goggle Desk.

 

Fabrikant Babini Office levert het bureau in diverse afwerkingen, zoals met hoogglanzende lak aan binnen- en buitenkant, of hoogglanzende lak aan de buitenkant en matte lak aan de binnenkant, of in contrasterende kleuren.

 

Ontwerper Danny Venlet bedacht ook een serie bijpassende accessoires, zoals een ladenblok en een schaamschot, dat in diverse landen verplicht is. Deze zijn verkrijgbaar in hoogglanzende of in matte lak of in hout met een licht olijfkleurige finish.

 

Goggle Desk meet 240 x 95 cm en is altijd standaard voorzien van een papierlade in het blad. Optioneel zijn ook computersnoeren in het bureau weg te werken. 

Reageer op dit artikel