artikel

open EnOcean

productnieuws

De motorenserie MD15-FTL en de bedienmodule RBW-FTL vormen een nieuwe draadloze combinatie voor de open EnOcean technologie.

open EnOcean

 

 

De combinatie vereenvoudigt en versnelt het installeren, verbetert het comfort en bespaart energie. Via de draadloze techniek kunnen bijvoorbeeld radiatoren en koelplafonds automatisch en op afstand worden aangestuurd. De MD15-FTL heeft een bijzondere eigenschap: als het zendsignaal weg valt, dan zal de motor de ruimte op een constante temperatuur houden. Dit dankzij de geïntegreerde sensor en regeling. De bedienmodules RBW-FTL voorzien in hun eigen stroomvoorziening en de bediening geschiedt intuïtief. Draadloze systemen hebben verder het voordeel dat er minder bekabeling nodig is, dat mantelbuizen overbodig worden en dat de montage sneller en schoner kan plaatsvinden.

Reageer op dit artikel