artikel

Match van Quasar door Jos Muller

productnieuws

De Match is een luciferdoosvormige lamp van Quasar met ledlicht, die verkrijgbaar is met vijf heldere kleuren licht of een mix van oranje, rood, groen, geel en lichtblauw, dankzij bijgeleverde plaatjes.

Match van Quasar door Jos Muller

 

 

 

Het ontwerp van Jos Muller wordt door Quasar geleverd in een klein en in een extra groot formaat en in elk gewenst type: hang-, vloer-, wand- of tafellamp.

 

Eyecatcher in de Match-reeks is de hanglamp, met zes kleine lampjes op een balk van 120 cm. De lamp is afgewerkt in hoogglans gepolijst aluminium en is ook leverbaar in een geborstelde of vergulde versie. Zelf samengestelde opties, meer of minder lampjes, zijn mogelijk. De led is flexibel ingebouwd en ‘met de mode mee’ te vervangen.

 

Reageer op dit artikel