artikel

Kozijnloze deuren Segno van The Doors

productnieuws

Een houten, glazen of gekleurd paneel, strak afgewerkt in een wand, zo zien architecten hun deuren graag. Dit is nu mogelijk met de kozijnloze deuren Segno Flush, die door The Doors in Nederland worden gedistribueerd. De Segno Flush-serie is verkrijgbaar in 28 houtuitvoeringen, ontelbare glaskleuren en verschillende afwerkingen.

Kozijnloze deuren Segno van The Doors

Met een onzichtbaar aluminium kozijn voegt de Segno Flush draaideur van The Doors zich naadloos in de wand. Traditionele deurposten zijn verdwenen, ook de geavanceerde scharnieren blijven uit het zicht en de deur heeft een magnetisch slot. Het enige dat overblijft is een strak paneel in uitvoering en kleur naar keuze. The Doors levert de panelen in houtsoorten als palissander, gerookt kastanje of zwarte walnoot.

De houten deur is er ook in een gelakte uitvoering, waarbij kan worden gekozen uit 6 standaardkleuren of een RAL-kleur naar keuze. De glazen deuren zijn leverbaar in allerlei soorten glas: transparant, semitransparant, geëtst, gezandstraald, gelaagd glas of dubbel gekleurd. Het kleurpalet biedt 47 tinten, die aan beide zijden van de deur kunnen verschillen.

 

De Segno Flush deur is omlijst door een 2 mm smal profiel, dat onzichtbaar is bij een gesloten deur. De transparante glazen deuren hebben een 40 mm profiel, dat wel zichtbaar blijft. Deze deuren kunnen op maat worden gemaakt en kunnen zelfs tot aan het plafond reiken (2 meter 70).

 

Reageer op dit artikel