artikel

Advertorial: Laat Noxite® de lucht zuiveren…en doe het milieu een plezier!

productnieuws

Met Noxite® dakbedekking heeft Icopal een efficiënte oplossing gevonden om de lucht te zuiveren van schadelijke NOx-deeltjes. Als extra milieu-voordeel is Noxite® dakbedekking ook nog eens CO2 besparend. Goed nieuws dus, voor iedereen die een langdurige bijdrage wil leveren aan een schoner en gezonder milieu in de bebouwde omgeving!

Advertorial: Laat Noxite® de lucht zuiveren…en doe het milieu een plezier!

 

Noxite® dakbedekking is opgebouwd uit het BiELSo membraan, bitumineuze dakbedekking gemaakt van volledig gerecyclede dakbedekking met maximale CO2 reductie, afgedekt met een beschermlaag van Noxite®.

Dagelijks worden er vele schadelijke NOx deeltjes uitgestoten door huishoudens, industrie en verkeer. Noxite® zet, onder invloed van zonlicht (UV-straling), vervuilende stoffen (o.a. NOx) om in onschadelijke restproducten, die door de regen worden weggespoeld. Het luchtreinigende effect dat hierdoor ontstaat, blijft gedurende de gehele levensduur van het membraan bestaan. Ter indicatie: Een Noxite® dak van 1.000 m2 kan elk jaar 52 miljoen m3 vervuilde lucht volledig zuiveren.

Advertorial Icopal Noxite 

Noxite® is geschikt voor alle soorten dakconstructies. Het materiaal is onder andere toegepast op Luchthaven Schiphol, als tegenwicht tegen de uitstoot van vliegtuigen, auto’s en warmteproductie.

Icopal heeft een speciale website in het leven geroepen, waarop alle informatie over Noxite® dakbedekking is te vinden: www.noxite.nl.

Icopal Noxite 

Noxite® is één van de Eco-Activ® oplossingen van Icopal. Onder deze naam brengt Icopal haar innovatieve, duurzame producten op de markt, waarmee daken een positieve bijdrage kunnen leveren aan de milieu- en klimaatproblematiek.

 

Reageer op dit artikel