artikel

Advertorial: Hoogteverstelbaar vloerdragersysteem van Buzon in Port City

productnieuws

De haven van Rotterdam is met afstand de grootste haven van Europa. Per jaar worden er meer dan 400 miljoen ton goederen verscheept. Hier wordt het enorme project Port City gerealiseerd met een totale investering van 45 miljoen euro.

Advertorial: Hoogteverstelbaar vloerdragersysteem van Buzon in Port City

 

 

Port City is een kantorencomplex met parkeergarage van in totaal 33.000 vierkante meter. De kantoren zijn bestemd voor bedrijven uit de maritiemse sector en industrie. Het stedenbouwkundig ontwerp is bedacht door Ector Hoogstad Architecten.

11.500 m2 dekplanken en 3.000 m2 gewapende betontegels worden op Port City ondersteund door een hoogteverstelbaar vloerdragersysteem van Buzon. In totaal liggen er meer dan 50.000 Buzon vloerdragers onder het openbare gebied op de parkeergarage van Port City. Fiberplast BV is in Nederland de officiele distributeur van deze gepatenteerde vloerdragers.

advertorial Fiberplast 

Niet voor niets is in dit project voor Buzon dragers gekozen. Buzon staat bekend om de robuuste uitvoering (1000kg per drager), gebruiksgemak en duurzaamheid. Een hoogtechnologisch product uitermate geschikt voor een prestigieus project als Port City.

 Advertorial Buzon vloerdragers 

Reageer op dit artikel