artikel

Laminaat Formica Collectie van Formica Groep

productnieuws

De Formica Collectie is een serie decoratieve soorten laminaat, ontwikkeld om in te spelen op de laatste ontwikkelingen in interieurs. Dankzij de omvangrijke kleurverbanden en combinatiemogelijkheden tussen soorten, texturen en patronen biedt producent Formica Groep architecten veel keuze.

Laminaat Formica Collectie van Formica Groep

De Formica Collectie is tot stand gekomen door middel van onderzoek naar wereldwijde trends en is gecreëerd om te voldoen aan de behoefte van zowel de hedendaagse als de toekomstige markt. De Formica Groep heeft nieuwe, heldere kleuren geselecteerd en warme en neutrale kleurenpaletten, die worden aangeboden in de reeksen Colors en Premium Colors.

Nieuwe tinten

Possum, Seed en Fossil vergroten de keuze aan subtiele, op architectuur geïnspireerde neutrale kleuren, terwijl Viola en Orchid nieuwe, trendy, beskleurige schakeringen bieden voor sfeervolle accenten.Het heldere Energy is de eerste van een nieuwe generatie op ledverlichting geïnspireerde kleuren, terwijl Wasabi, Maui en Lemon voor verrassende, frisse op de natuur geïnspireerde tinten zorgen. Indian Smoke, Mojave, Choco en Earth zijn de nieuwe elementen in deze kleurengamma’s; diepe, natuurlijke en rookachtige tinten die goed passen bij alle zachte kleuren en warme wittinten.

Om de informatie toegankelijker te maken, zijn de Formica Colors in de informatiehulpmiddelen van de nieuwe collectie gearrangeerd in overeenstemming met het NCS kleurensysteem.

Deklaag

Met AR Plus biedt de Formica Groep een hoogglans deklaag aan, die beantwoordt aan de nieuwe trend van glanzende, weerspiegelende deklagen. Dit geeft een extra dimensie aan luxueuze vloeren zoals Couture Wood en Vogue Wood.

 

 

Reageer op dit artikel