artikel

Kantoormeubelenserie Framework van Fantoni

productnieuws

Geometrische vormen en lineaire volumes kenmerken de nieuwe serie kantoormeubelen Framework van de Italiaanse producent Fantoni Group. De functionaliteit en modulariteit maken de serie geschikt voor de steeds veranderende werkomgeving en de esthetische wensen op dit gebied.

Kantoormeubelenserie Framework van Fantoni

De werktafel met het slanke blad is het sleutelproduct in de reeks, dankzij de stabiliteit die de stalen ondersteuningsbalk verleent. Het minimalistische ontwerp wordt door Fantoni geleverd in een aantal versies, zodat ze passend zijn te maken bij het kantoorinterieur.

 

De werkbladen zijn verkrijgbaar in groottes van 140 tot 360 cm, vijf kleuren en drie verschillende houtsoorten, zodat er allerlei soorten configuraties mee te maken zijn. De tafels steunen op een vierkant stalen frame.

 

Ladenblokken, scheidingswanden, opbergoplossingen, open en gesloten volumes kunnen aan de werktafels worden toegevoegd. De opbergkasten, aan de achterkant af te werken met neutrale of met geluidsabsorberende panelen, kunnen ook als losstaand meubilair worden gebruikt.

 

 

Reageer op dit artikel