artikel

Advertorial: GREENWALL; eerste duurzame wandsysteem!

productnieuws

Steeds vaker wordt en bij nieuw- en verbouwprojecten gekozen voor het gebruik van duurzame bouwmaterialen. Het milieu heeft nog nooit zo’n belangrijke rol gespeeld en de vraag naar deze duurzame producten neemt hevig toe. Verwol Projectafbouw heeft met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen een milieubewust, toekomstgericht en budgetvriendelijk wandsysteem ontwikkeld; Greenwall.

Advertorial: GREENWALL; eerste duurzame wandsysteem!

Greenwall is een flexibel wandsysteem voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten en past in een groene leefomgeving. Het Greenwall systeem heeft een uiterst slanke detaillering door middel van een 0mm voeg en sluit prima aan op de overige systeemwanden van Verwol.

Voor meer informatie, vraag de Greenwall brochure aan via www.verwol.nl !

 

Reageer op dit artikel