artikel

Op-Deck

productnieuws

Op-Deck is een lichtgewicht geïsoleerd sandwich/beton vloersysteem gebaseerd op traditionele betonverwerking, maar met verbeterd ontwerp en flexibele montage.

Op-Deck

Het systeem bestaat uit een sandwichpaneel van dunne geprofileerde staalplaat met PIR-schuimisolatie. Het sandwich vloerpaneel fungeert als verloren bekisting en isolatie voor een relatief slanke gewapende betonvloer met een vrije overspanning van tot 10 meter. De EPS-profielblokken zorgen voor verdere gewichtsbesparing en maken de vloer tot een betonvloer van het T-balk principe (ribbenvloer). Na het aanbrengen van wapening en beton levert dit een lichtgewicht geïsoleerde vloer op, met een grote vrije overspanning, geringe opbouwhoogte en een witte (RAL 9002) blijvend zichtwerk onderzijde, die als plafond fungeert. Vloerverwarming of een compleet energie management systeem kan in de vloer worden opgenomen.

Reageer op dit artikel