artikel

Gietvloer Urban Velvet van DRT

productnieuws

De gietvloer Urban Velvet is zacht als fluweel en tegelijkertijd strak en modern. Het is een polyurethaan gietvloer waarin fabrikant DRT zegt de juiste verhouding te hebben gevonden tussen flexibiliteit en krasvastheid. De gietvloer verkleurt niet door invloed van UV-straling.

Gietvloer Urban Velvet van DRT

De vloer is zo behandeld dat scherpe voorwerpen of krasveroorzakende substanties minder grip hebben en zo geen krassen kunnen maken. Urban Velvet is zowel in uni- als in mengkleuren te realiseren. Het kleurenpalet is zeer uitgebreid en vrijwel iedere tint is te maken.

Een gietvloer is slijtvast en krasbestendig, vloeistofdicht, anti-allergisch en heeft een zeer lange levensduur. Daarnaast kan een gietvloer direct over een tegelvloer worden geplaatst zonder sloopwerkzaamheden en kosten. Met zijn minieme laagdikte van 3 mm vormt dit geen probleem in een bestaand interieur.

Reageer op dit artikel