artikel

Duowerkplek Portal van Aspa door Marck Haans

productnieuws

Bij Het Nieuwe Werken staat de vaste werkplek en de eigen kamer steeds meer op de tocht. Uitgangspunt bij de ontwikkeling van de Portal duowerkplek was dan ook het creëren van een werkplek voor steeds flexibeler opgezette kantoorpanden met open kantoorruimten. Flexibiliteit, samenwerken, productief werken en gebruikersgemak staan centraal.

Duowerkplek Portal van Aspa door Marck Haans

Ontwerper Marck Haans wilde met de Portal een systeem voor open werkvloeren ontwikkelen. De tweepersoonswerkplek die wordt geleverd door Aspa is in hoogte verstelbaar van 62 tot 85 cm, door middel van een slinger of elektrisch met een motor.
De bladen zijn tussenliggend uitgevoerd en kunnen, net als de poten, in verschillende kleuren en materialen worden uitgevoerd. Met het doorkoppelen van duo werkplekken is een grotere tafel (bench) te creëren met individueel in hoogte verstelbare werkplekken.

Reageer op dit artikel