artikel

Advertorial: Op maat èn op budget?

productnieuws

Falco, als leidende marktpartij op het gebied van buiteninrichting, heeft een uiterst breed assortiment. U zult het globaal wel kennen: alles op het gebied van fietsparkeren, overkappingen, straat- en parkmeubilair, verkeersvoorzieningen, buitensport speeltoestellen en nog veel meer. Dat is op zich, voor elke architect en buiteninrichter, prettig. Maar minstens zo prettig is dat Falco het merendeel van dat assortiment zèlf produceert. En daar zit nu precies de crux: dat schept ongekende mogelijkheden!

Advertorial: Op maat èn op budget?


Praktijkvoorbeeld

Een voorbeeld uit de praktijk: de Falco Linea-serie, naar ontwerp van ipv Delft, is een perfecte, eigentijdse serie voor een samenhangende inrichting van bijvoorbeeld een plein of een stadscentrum. Er is, behalve een bank, immers ook een stoel, een sofa van en er is zelfs een ‘tribune” beschikbaar. Maar wat nu als een opdrachtgever op basis van dit concept een Falco Linea-bank wil van 14 meter met verschillende FSC-goedgekeurde houtsoorten? Kan dat dan ook? Het antwoord is: bij Falco wèl. Het levende bewijs staat in de gemeente Doorn…

adv. falco

‘Urban Delights” by Falco

Het is nog maar één voorbeeld van wat Falco ‘Urban Delights by Falco’ noemt. ‘Urban Delights” staat voor projectmatige- en geïntegreerde concepten voor de buiteninrichting. Met samenhang in uitstraling en vormgeving en – desgewenst – deels of geheel op maat.

Dat is minder kostbaar dan u op het eerste gezicht misschien denkt. Immers, alle faciliteiten en productiemogelijkheden heeft Falco sowieso al in ‘eigen huis’. Beslist bijdetijds, ingericht op duurzaamheid en met alle bronnen om kostenefficiënt, groen en bewust te produceren.

adv. falco

Hoe begint u?

Falco’s salesteam is een goede sparringpartner als het gaat om inrichting van publieke en semi-publieke ruimten die vragen om meer onderscheid, meer mogelijkheden en die een ‘statement’ moeten maken. U kunt hen gerust vragen mee te denken, ideeën aan te dragen en misschien zelfs ongekende mogelijkheden met u te bespreken. Er is immers veel mogelijk. Dankzij de eigen productiefaciliteiten in Nederland en dankzij de uitvoerige kennis van de markt. Dat geeft u ook voorsprong, want er zijn niet veel aanbieders die hetzelfde kunnen bieden en snel en adequaat op bijzondere wensen kunnen inspringen.

Voor een eerste indruk: kijk op www.falco.nl/projecten of bel (0546) 55 44 44 voor een eerste aanzet.

 

 

Reageer op dit artikel