artikel

Advertorial: Nieuwe industriële snelloopdeuren van Besam besparen tijd, geld en bieden logistieke efficiency

productnieuws

Het assortiment bestaat uit 4 snelroldeuren en 3 snelvouwdeuren. De Besam industriële snelloopdeuren zorgen voor een snelle en gemakkelijke doorgang. Hierdoor wordt niet alleen de efficiency verbeterd maar tegelijkertijd ook energie bespaard. Diverse veiligheidsopties zorgen voor optimale veiligheid en een betrouwbare werking.

Advertorial: Nieuwe industriële snelloopdeuren van Besam besparen tijd, geld en bieden logistieke efficiency

 

De industriële deuren kunnen met een Inverter-besturing worden uitgevoerd. Met dit systeem kan de snelloopdeur op verschillende openingsnelheden worden ingeregeld. Daarnaast zorgt deze besturing voor opstart- en remcontrole. Het resultaat is een betrouwbare werking en een langere levensduur van de snelloopdeur.

Het flexibele deurblad kan volledig naar wens worden samengesteld. Zo kan het zeildoek worden uitgevoerd in transparante PVC vensters. Keuze voor een modulaire opbouw van het deurblad biedt als bijkomend voordeel dat beschadigde secties snel en eenvoudig kunnen worden vervangen. Daarbij zijn Besam industriële snelloopdeuren leverbaar in een breed scala van standaardkleuren.

Besam type IRD SR heeft een speciaal zelfherstellend systeem. Indien het deurblad tijdens bedrijf uit de geleidingen wordt gereden, bijvoorbeeld door een heftruck, zal het deurblad automatisch, met een eenvoudige open- en sluitbeweging, in de geleiding worden teruggeplaatst.

De vouwdeuren zijn geschikt voor middelgrote tot grote doorgangen en garanderen een betrouwbare werking onder de meest uiteenlopende omstandigheden.

Reageer op dit artikel