artikel

ZitSta vergadertafel van Gispen

productnieuws

De resultaten van een TNO-onderzoek naar effectief vergaderen inspireerden Gispen tot de doorontwikkeling van de ZitSta-vergadertafels. Hieraan is zittend en staand vergaderen mogelijk.

ZitSta vergadertafel van Gispen

Uit het onderzoek dat TNO uitvoerde met de eerste ZitSta-vergadertafel van Gispen, blijkt dat efficiënter en effectiever vergaderd wordt door te gaan staan. Mensen die zitten, blijken de grote lijn sneller uit het oog verliezen. Mensen die staan hebben een actievere houding, zijn scherper en meer to the point.

Uit het onderzoek bleek dat 85 procent van de werknemers een ZitSta-tafel veel prettiger vindt, omdat ze meer controlemogelijkheden biedt. Bij staand vergaderen ben je je daadwerkelijk meer bewust van de effectiviteit van de vergadering. Er is weinig ruimte voor comfort en ontspanning. En mocht het onderwerp meer rust en comfort vragen, kun je altijd weer gaan zitten.

De ZitSta-vergadertafel is leverbaar in een ovale en een ronde uitvoering en is geschikt voor minimaal 2 tot 10 personen. Als alternatief kan worden gekozen voor rechthoekige, of een vierkante tafel met afgeronde hoeken. De tafel is elektrisch in hoogte verstelbaar. Aansluiting voor stroom en data is mogelijk in het blad.

 Zitsta vergadertafel van Gispen

Reageer op dit artikel