artikel

Wandcloset + 5 van Duravit door Philippe Starck

productnieuws

In de serie Starck 3 introduceert het Duitse badkamermerk Duravit, speciaal voor lange mensen en senioren, het extra hoge wandcloset +5. De 5 cm extra zorgen voor extra zitcomfort.

Het hangende toilet + 5 is een ontwerp van de Franse designer Philippe Starck. Bij gebruik van de bestaande aansluiting kan het toilet maximaal 5 cm hoger worden gemonteerd. Zo krijgen langere mensen en senioren een betere zitpositie. Met de speciaal ontworpen spoelwaterverdeler levert het water ook bij 5 cm extra hoogte het volledige spoelvermogen. Onnauwkeurigheden bij de installatie kunnen eenvoudig worden gecompenseerd.

Dit wandcloset kan volgens Duravit worden behandeld met WonderGliss, waardoor het keramiek langer glanzend en schoon blijft. In de serie Starck 3 zijn een aantal bijpassende wastafels en badkamermeubels leverbaar.

wandcloset

 

Reageer op dit artikel